onsdag 29 oktober 2014

Poppis nyhet! Charmigt Casagami hus som drivs av solceller

En fin present för alla åldrar! Fantastiska små hus med nattlampa som laddas med hjälp av solceller. Husen ger en fin första inblick i hur solenergi fungerar. Design: Marc Lebas, Litogami

Här är fokus på förnybar energi och återvinning! Husen levereras tillsammans med en liten solcell och tillhörande batteri med ledlampa som sprider ett mysigt orangefärgat ljus. En perfekt present som sprider ljus i höstmörkret.
Casagami-husen är tillverkade i återvunnen kartong och jättelätta att montera. Välj bland de olika motiven eller dekorera ditt eget hus. Storlek monterat 9,1 x 5,6 x 8 cm Vi rekommenderar husen för barn över 3 år. 
Innehåller små delar.

Så här laddas huset:
Ställ huset i solljus (ett ljust fönster räcker under den ljusa delen av året) eller under en vanlig lampa (nu när det är mörkt längre). 5 timmar i solen motsvarar 5 timmars LED ljus!

Tänk på:
Husen behöver laddas under en lampa årets mörka dagar annars tar laddningen väldigt lång tid. LED lampan har en livslängd på 10 år, kontinuerligt lysande. Lampan är extremt hållbar, men är utbytbar. Det uppladdningsbara batteriet räcker i mer än två år om den används varje dag. Batteriet kan vid behov bytas ut. Solcellspanelen består till 85% av glas och sorteras som glas vid kassering. Förpackningen är designad så att den påverkar miljön så lite som möjligt.
Beskrivning:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar