söndag 21 december 2014

Dockhus i Dockbutiken !

Idag är det 3:e advent och vi har lite extra julöppet i Dockbutiken på Storgatan 31 i Göteborg. I butiken finns just nu följande olika dockhus att välja bland: 

Lake View dockhus att själv måla och tapetsera som du vill ha just ditt hus. Möbler, dockor, tapeter eller belysning ingår ej. Dockhuset öppnas rakt fram ifrån med två dörrar. Tillhör en lite mer exklusiv serie från Dollshouse Emporium.
Ca pris 2680 kr (gäller i december 2014)

Newnham Manor finns inne, både lackerat i creme-vitt och som rosa dockhus. Detta är ett hus som passar även för yngre fr kanske 7-8 år. Huset öppnas rakt fram ifrån med en stor dörr.

Ca pris 1885 kr (gäller i december 2014)

Ca pris 1885 kr (gäller i december 2014)

För de allra yngsta, från 3 år finns nu två olika modeller inne, det ena är en klassiker från Le Toy Van Daisys Cottage där möbler ingår (dockor ingår ej). Hit passar alla dockor från t ex Budkins väldigt bra, men också de lite enklare dockorna från Dollhouse Emporium Junior Collection.

Ca pris 988 kr (gäller i december 2014)


Det andra är nyheten från Djeco, med ett trendigt utseende med öppen planlösning och nåbart från alla håll, så det är lätt att vara flera som leker. Dockor eller möbler ingår ej.
Ca pris 875 kr (gäller i december 2014)

Alla andra dockhus kan du som vanligt beställa i butiken, nu har leverantören stängt till den 6 januari, så räkna med leverans i mitten av januari för beställningar som görs från idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar