onsdag 8 april 2015

Nyhet! Fem nya Lottie dockor i Dockbutiken

Nyhet! Lottie Stargazer
Nu har vi fått in fem nya Lottie dockor i Dockbutiken. Lottie Stargazer som kommer med en liten stjärnkikare, Lottie Fossile Hunter som kommer med förstoringsglas, hacka mm, Lottie Rocka Billy som ser ut som en riktig Rocka-Billy tjej, Lottie Butterfly Protector som kommer med fjärilshåv och Lottie Muddy Puddle som är klädd i regnkläder och gummistövlar för att kunna hoppa i vattenpölar. Redan tidigare har jag berättat om grundtanken bakom dockorna - men det kanske är dags att göra det igen, så läs gärna mer under alla bilderna :) Priset ligger på ca 199 kr.

Nyhet! Lottie Butterfly Protector
 
Nyhet! Lottie Muddy Puddles

Nyhet! Lottie Rocka Billy
Nyhet! Lottie Fossile Hunter


Lottie är en serie kvalitetsdockor som är ca 18 cm höga. De har rörliga leder och fina kläder som kan tas på och av. Det finns ca 15 olika dockor, alla lika charmiga i lite manga-inspirerad stil. De är designade för att se ut som ungefär 9-åriga flickor. Från 3 år. Dessa dockor har vunnit ett prestigefullt internationellt pris som "Loved by Parents".

Kroppen har: 
- Kulhålsarmar (så de kan vridas ett helt varv)
- Kulhålshöfter (så att hon kan göra split fram, bak och i sidled)
- Klick-klick böjbara knän
- Huvudrörelser i sidled
Du kan ställe henne så att hon står bra utan hjälp. Dockorna kommer i en fin presentkartong med handtag.
Lottie är en ny, innovativ modedocka för flickor i åldern ca 3-9 år. Sedan debuten har Lottie vunnit 12 utmärkelser i USA och Storbritannien.
Lottie är en rolig och pedagogisk docka. Tillverkaren Arklu ägnade 18 månaders forskning åt att i samarbete med barn, föräldrar, återförsäljare, branschexperter, barnpsykologer och näringsexperter ta fram 100 viktiga åtgärdspunkter som införlivades i dockan under utvecklingsarbetet.
Dockan Lottie har baserats på vetenskapliga proportioner av en 9-årig flicka med undantag för huvudet (som har ökats i storlek för att tillgodose önskemålen om långt hår att kunna fixa med). Hon bär inte smycken, smink, höga klackar eller har tatueringar. Hon kan stå på egna ben. Hennes kläder är färgglada och detaljrika, de utgår från aktiviteter som många 9 åringar gillar. Hon har allt från klänningar till ridkläder och slitstarka kläder som ska tåla lerig utomhus lek.

/Karolina
www.dockbutiken.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar