söndag 1 maj 2016

Trädgårdstips för dockhuset skala 1:12

Våren är här (i göteborgstrakten) och trots vissa bakslag med snö och iskalla nätter så är vi äntligen på väg åt rätt håll. Jag passar på att visa lite inspirationsbilder för dig som vill skapa en trevlig trädgård till dockhuset eller tittskåpet eller kanske till och med inreda ett växthus. Just nu har vi två modeller av växthus inne i butiken, men det finns fler modeller att välja bland i beställningssortimentet.Om du har begränsat med utrymme men ändå vill testa att skapa ett annorlunda tittskåp, så kan du prova att inreda en vacker trädgårdslykta, effekten kan bli fin som bilden här bredvid visar.


Att kika lite närmare på riktiga hus och stugor kan ge utmärkt inspiration, här kommer några bilder som kan väcka nya idéer för att få till den där lilla extra detaljrikedomen som gör även små miljöer levande.

Som alltid är det de små detaljerna som gör det, att lägga till en liten katt eller hund i miljön, eller varför inte hönor, duvor eller ett fågelbo? En kopp kaffe på bordet, en tidning som glömts kvar. Sån't gör att miljöerna med ens blir ännu mer levande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar