lördag 6 augusti 2016

Nyhet! Dockor design Sylvia Naterer för PetitCollin


PetitCollin är den äldsta, ännu aktiva dockfabriken som finns, och företaget grundades i Frankrike år 1860. Samarbetet med populära dockdesignern Sylvia Naterer har pågått sedan 2015. Här kan du se exempel på dockor som Sylvia designat:

Dockan Fleur
Söta babydockan Fleur är designad av tyska Sylvia Natterer för PetitCollin. Dockan kommer klädd i blommig overall, en knytmössa och en liten jacka i rosa. Själva docklådan kan dessutom användas som en säng till dockan.
Dockans längd ca 35 cm. Kroppen är tillverkad i vinyl. Ögonen är handmålade i blått.
Design: Sylvia Natterer, Tyskland. Tillverkning i Europa.

Dockan Tom
Söta babydockan Tom är designad av tyska Sylvia Naterer för franska PetitCollin. Han kommer klädd i blå/vita overall och t-shirt, en knytmössa, vita strumpor och en jacka med huva. En liten fleecefilt medföljer. Själva docklådan kan dessutom användas som en säng till dockan.
Dockans längd ca 35 cm. Kroppen är tillverkad i vinyl. Ögonen är handmålade i blått.
Design: Sylvia Natterer, Tyskland. Tillverkning i Europa.

Dockan Smilla

Dockan Smilla


Smilla har långt, rakt, blont hår, dekorerat med en rosett. Hon har blå ögon. Smilla kommer klädd i rosa-mönstrad klänning med volang, en matchande bolero-jacka, rosa ballerinaskor och en liten väska i filtmaterial.
Petitcollin är den äldsta dockfabriken som fortfarande är i gång idag, och har funnits i Frankrike sedan 1860. Årets stora nyhet är samarbetet med den fantastiska dock-desigern Sylvia Natterer, Tyskland.
Höjd: 48 cm
Hår: håret är fastsytt och kan tvättas och stylas.
Kropp: Vinyl
Ögon: ögonen är målade i blått.
Design Sylvia Natterer
Tillverkning: Europa.
Ålder: från 3 årInga kommentarer:

Skicka en kommentar