tisdag 27 mars 2018

Dockhuset lyser upp!

I Dockbutikens sortiment finns både elektrisk dockskåpsbelysning / dockhusbelysning och LED-belysning. Allt för skala 1:12. Sortimenten varierar hela tiden. Du kan alltid maila och fråga om en viss sorts belysning >>
Belysning hittar du här >>

Elektrisk belysning
Elektrisk belysning är det mest ekonomiska om du vill kunna ha mycket tänt i dockhuset. 
Det finns alla sorters elektrisk belysning, vägglampor, taklampor, golvlampor, utelampor och till och med gatlyktor och annan liknande utebelysning om du vill ha det (oftast beställningsvara i Dockbutiken). 
Den elektriska belysningen kräver att du har en transformator för 12 v och därefter behöver du en fördelningsdosa. Varje lampa som du köper har tillräckligt lång sladd för att den ska nå genom rummet bak till baksidan av dockhuset.

LED-belysning
Grundidén med denna belysning är att du inte ska behöva dra någon el, varje lampa drivs av ett eget litet batteri. Alltså behöver du bara ställa in eller fästa din lampa i dockhuset och klicka igång den så lyser. Särskilt bekvämt om du vill kunna möblera om ofta och flytta runt på belysningen. Till LED-belysningen krävs batterier, lamporna som säljs i Dockbutiken använder två storlekar på batterier, se här >>

Lamporna i Dockbutiken kommer från engelska Dollshouse Emporium, Wonham Collection och Streets Ahead Dollshouse. 
Här visar vi några exempel. Se mycket mer på www.dockbutiken.com – sök på lampa!

Det finns även ett utmärkt startset som innehåller fördelningsdosa, förlängningsdosor, en golvlampa, en bordslampa, en taklampa och en vägglampa – då behöver du endast köpa till transformatorn så kan du tända belysningen direkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar